Rozlúčka Včeličiek s MŠ

Milí rodičia usilovných Včeličiek.

V tomto období sa začína nová etapa vo vašom živote, ale hlavne v živote vašich detí. Štyri roky v živote človeka neznamená veľa . To však neplatí pre obdobie , keď sa 2-3 ročné deti musia po prvýkrát na čas odlúčiť od svojich rodičov a postupne si zvykať na neznáme tety , neznáme deti .Určite si pamätáte svoje obavy, keď ste ich viedli prvýkrát do škôlky. Ako ťažko ste znášali keď ste sa museli doslova odtrhnúť od plačúceho dieťaťa. Zdá sa vám, že to bolo včera?

Z malých ,,Žabiek „ vyrástli ,,Včielky“, ktorým ,,narástli krídielká„ a trieda im postupne začala byť malá. Každá si svojim spôsobom si začala hľadať svoju cestu a niekedy , nebolo jednoduché presadiť to svoje presvedčenie.

Veríme, že deti si na škôlku zachovajú pekné spomienky i keď určite sa niekde v hĺbke duše nájdu aj nejaké tie ,,krivdičky“. Ale o taký je život.

Sme rady, že sme chvíľku mohli byť súčasťou ich života, lebo toto je naše poslanie.

Milí rodičia ďakujeme Vám že ste nám dôverovali a zverili nám svoje deti. Ďakujeme aj za Vaše poďakovanie, ktoré ste nám prejavili.

Želáme vám veľa trpezlivosti pri prvých písmenkách .Deťom želáme, aby sa v škole cítili dobre, našli si tam super kamarátov a aby pochopili , že prekážky sú na to, aby sa prekonávali (,,alebo šikovne obišli“ : ) Ale hlavne, aby sa nevzdávali.

Želáme rodičom krásnu dovolenku, deťom super prázdniny a šťastné vykročenie do nového školského roku a samozrejme veľa zdravia.

                                                                                                                                                                                                      Pani učiteľky Mariena a Jana

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *